Barnefriidrettsgruppa

Ta med drikkeflasker til alle samlinger. Det vil kunne bil endringer avhengig av vær og vind. Flott om vi får en SMS dersom en ikke kan delta på treninger.

Kontaktpersoner:

1.-3.klasse: Unni Kausland, Mob. 414 44 007 
Terminliste for rekruttene høst 2015:
/aktivitetar/barnefriidrettsgruppa/terminliste-rekrutter.aspx

4.-8.klasse Anne Kristin Telle, Mob. 902 60 450
Terminliste for 4. - 8. klasse 2015:
/aktivitetar/barnefriidrettsgruppa/terminliste-4-8-klasse.aspx

 

(Som kontigent ber vi om at barnet melder seg inn som medlem i Glesnes- ungdoms og idrettslag :kr. 250,-. De som akkurat har begynt kan selvsagt få prøve seg en periode, men til nyttår må kontigent betales. En oppfordres til å melde seg inn som familie Kr. 500,- og en kan da få tilgang på utstyr på sjøsportsenteret, hvor en betaler en symbolsk sum ved leie.)

Ring om noe er uklart! Vi er helt avhengig av å få til et godt samarbeid dere som foreldre og vi gleder oss til å få lov å låne deres barn

 

Aktiviteter våren 2015

BarneFriidrettsgruppe på Glesnes har hatt ein artig vinter- og vårsesong selv om været ikke helt har vært på vår side, men heldigvis så bryr ikke barna seg så mye om det. I Januar begynte det med overnatting på Sjøsportsenteret i helgen da de arrangerte «Storm og Stille» Fredagen var det rebusløp og konsert på Glesvær Kafe med et dyktig ungdomsband. Før leggetid fikk vi besøk av selveste Gullars som var med på premieutdelingen. Lørdagen  blåste det opp til liten «orkan», men barna gjennomførte undikkløpet med avsluttende Isbad. Det var fantastisk å se flere av barna som fikk mestringsfølelse da de kastet seg ut i den iskalde sjøen med vinden susende over hodene.

I februar ble Pingvinlekene 2015 arrangert i en imponerende friidrettshall i Åsane. Flere junior norgesmestre deltok i noen av øvelsen,og det var deltagere fra hele landet. Barna fra GUIL satte sine spor og fikk med seg sølv- og bronse medalje i kule jente 11 år. Bra jobbet.

Pingvinlekene

Se flere bilder her (pdf)

I vintertreningene har det vært gode intervall- og styrketreninger på Glesnes med nyinnkjøpt treingsutstyr som vi har valgt å dele med skolen sine elever. Vi håper at barna og lærerne på Glesnes skule setter pris på det de har fått og at vi sammen klarer å ta vare på det . Det er helt vidunderlig å se den energien og motivasjonen en er vitne til når vi har bakkeintervall. Enhver mor og far ville noe ha vært imponert over å se sine barns innsats her, og som en liten kommentar så tror jeg flere av barna hadde slått sine foreldreJ

Sykkeltur til Fjellfestningen med styrketrening og intervall rundt kafeen slo godt an og det var vanskelig å få barna med seg ned igjen.

Fristaffeten 2015 ble i år arrangert på Arna friidrettsstadion sine flotte fasiliteter, men her var det til å kle seg i votter og sjerf. Vi stilte i tre grupper og under to gjennomføringer var det regn og haglebyger on hverandre. Det var krevende for gruppene i år, da arrangøren hadde valgt å sette sammen grupper i alderen 11-16 år. I Fristafetten 2014 fikk vi endreplass og tredeplass i våre grupper, men i år da våre 10-12 åringer måtte kjempe mot ungdommer opp mot 16 år var det ikke mulig å få noen medaljer. Barna hadde det uansett gøy og det er det viktigste!!!

Under Karabinlekene 2015 satte GUIL sine barn atter en gang spor i sine klasser. Det var en stort arrangement med deltagere fra hele landet. Det pågikk hele helgen på Fana Stadion, men vi valgte å delta fredagen, da flere var opptatt med Konfirmasjoner. Vi avsluttet med jubel og glede på Dolly Dimpels på Sartor og alle var fornøyd etter å ha en medalje hengende rundt halsen.

Vetenløpet gikk også av stabelen i mai med  tykk skodde, vind og regn på toppen. Det skremte ikke Glesnes barna som igjen satt spor med meldalje i gutteklassen. Imponerende!!

Nå er vi i gang med trening mot Krabbeklo barnetriathlon som i år arrangeres lørdag 8.8, kl.1200. Vi trenger hjelp fra foreldre og andre frivillige til å lage til, så vær snill å gi en lyd slik at jeg kan sitte dere på Dugnadslisten!!!

Til høsten skal vi starte Rekrutter i alderen 1.-3.klasse og vi har vært så heldig å få med oss Unni Kausland. Vi har en spørsmål til dere lesere om å hjelpe oss til å finne en voksenperson som kan være med å lede denne gruppen!! Hint, hint vi vet at det er noen sportye 1.klasse foreldre som begynner til høsten- så ta gjerne kontakt med undertegnede dersom noen tar kallet!

Vi må takke for all den positive hjelpen vi har fått av barna sine foreldre og «TUSEN TAKK, for at vi får låne deres Barn!!»

 

 
Barnefriidrettsgruppa trener i nærmiljøet, i gymsalen på Glesnes skule og toppturer vil bli på Sotra og i Bergensområdet. Målgruppe: 4. - 7. klasse.

"Deltakerne må være motiverte, villige til å ta ansvar og spre sin idrettsglede" 

Påmelding sms/epost til 90 26 04 50 / annekristin.telle@gmail.com

 

Løpe Trening (2)

  

 

Før Start (2)